3 modele de inele de logodna care au trecut testul timpului

Un design reusit trebuie sa treaca testul timpului.

Mai ales cand e vorba de lucuri durabile, cum ar fi cladirile sau bijuteriile cu diamant.

Unele modele de inele de logodna au fost atat de reusite cand au fost create, incat sunt prezente si in ziua de astazi, intr-o forma actualizata. Cel mai bun exemplu este inelul de logodna solitar, care, an dupa an, contiunua sa fie primul ca vaznari.

La Diamag gasesti cel putin 3 modele de inele cu origini in perioada victoriana:

1. Inelul cu 3 diamante

Inelul de logodna cu 3 diamante este un model clasic din perioada victoriana.

Astazi il puteti cumpara intr-o varianta modernizata.

Cele mai importante modificari au venit ca urmare a imbunatatirii tehnologiei de sflefurie a diamantelor. In varianta veche a acestui inel, diamantele aveau o forma usor neregulata, si fiecare diamant era tintuit in 6 sau 8 gherute, lucru care ascundea din imperfectiunea formei lor. Acum, dat fiind ca majoritatea diamantelor sunt taiate perfectm tendinta moderna este de a lasa cat mai mult din diamant la vedere.

Daca inelul este menit sa fie oferit pe post de inel de logodna, piatra centrala este mai mare decat celelalte doua, sau are alta forma, pentru a fi pusa cat mai mult in evidenta.

Inel cu 3 diamante
Inel modern cu 3 diamante
Inel victorian cu 3 diamante
Inel victorian cu 3 diamante

2. Inelul tip „Anturaj” sau „Halo”

Acest tip de inel este numit de obicei „Anturaj”, si are de obicei un diamant mare inconjurat de mai multe diamante mici.

Din nou, modificarile aduse acestui tip de inel de-a lungul timpului sunt minore si tin mai mult de pefrectionarea tehnicii de fabricatie a bijuteriilor: „gherutele” care tin diamantele sunt acum mai mici si mai perfecte, pentru a evidentia cat mai mult frumusetea naturala a pietrelor.

 

Inel tip anturaj modern
Inel cu diamante din perioada victoriana

Puteti comanda un inel de logodna cu diamante tip anturaj de pe site-ul nostru. Va pastra grandoarea modelului original, dar in acelasi timp liniile moderne il fac sa para proaspat si rafinat.

Inelul cu „aglomerare” de diamante

Tehnica de a monta mai multe diamante mai mici cat mai aproape unul de celalalt pentru a arata ca un diamant mai mare a fost folosita de mult timp si cel mai probabil va ramane de actualitate si in viitor.

Inel de logodna cu diamante cluster

 

Inel de logodna vintage

Acest tip de inel de logodna are avantajul arata impresionant, dar in acelasi timp nu este foarte costisitor, in comparatie cu modelele cu diamante mai mici.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *