De ce sa-ti creezi propriul inel de logodna?

Inel de logodna model S78 pe mana

Sunt destul de multe avantaje in faptul ca-ti poti face un inel de logodna la comanda. Iata cateva dintre ele:

Ai posibilitati nelimitate

Daca intr-un magazin de bijuterii obisnuit ai de ales intre cateva modele de inele de logodna care se potrivesc cu ce-ti doreai tu, la DIAMAG poti sa alegi dintre mii de diamante certificate. Pe aceeasi montura de inel poti monta un diamant princess sau un diamant rotund. Poti merge si cu o forma mai rar intalnita, cum ar fi marquise sau inimioara. De asemenea, tu esti cel care decide dimensiunea si calitatea diamantului care va fi montat pe inelul tau.

Poti alege modelul preferat fara sa depasesti bugetul

Preturile diamantelor variaza foarte mult. Acealsi model de inel poate ajunge sa coste de la cateva mii de lei la cateva zeci de mii de lei, cu un diamant central diferit. Alegand montura separat, poti avea designul care-ti place cel mai mult si in acealsi timp sa-l adaptezi pentru bugetul tau. Modelele noastre sunt facute sa se potriveasca cu majoritatea diamantelor disponibile spre vanzare la noi . Designerul si consultantii nostri sunt gata sa te ajute sa alegi o combinatie inel-diamant reusita.

Intelegi ce cumperi

Fiecare diamant este unic, de aceea fiecare inel cu diamant este unic. Caratele, culoarea, claritatea si taietura sunt cele mai importante caracteristici care dau valoarea unui diamant.

La DIAMAG gasesti numai diamante certificate GIA, unde sunt trecute aceste caracteristici, precum si alte informatii mai detaliate.

Avem o politica de preturi transparenta, si poti vedea exact cat costa si cat valoreaza diamantul cumparat de la noi, in functie de aceste caracteristici.

Acestea fiind spuse, sansele sunt mari sa pleci de la noi cu un inel mai frumos si cu un diamant mai valoros decat dintr-un magazin de bijuterii obisnuit.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *