DIAMAG: Calitatea bijuteriilor

Calitatea bijuteriilor

Suntem constienti ca inelul de logodna este probabil cea mai importanta bijuterie pe care o vei darui vreodata.
De aceea suntem hotarati sa nu facem niciun compromis de la calitate.
Aplicam aceleasi standarde inalte atat pentru diamante, cat si pentru inele.

Toate bijuteriile comercializate pe site-ul nostru sunt fabricate in Romania, chiar de noi.

Ficare bijuterie creata la Diamag este autentica si de valoare, rezultata in urma unui proces complex si riguros de productie. Pentru a obtine cel mai frumos inel, imbinam avantajele tehnologiei moderne cu metodele traditionale. Partea inovatoare din procesul de productie consta in faptul ca fiecare inel este mai intai proiectat pe calculator, si apoi printat pe o imprimanta 3D, proces in urma caruia rezulta un model identic cu cel comandat, dar din ceara. Asa garantam faptul ca inelul pe care-l vei primi va fi identic cu cel pe care l-ai vazut in poza de prezentare, si ca va avea simetrie perfecta, lucru imposibil pentru inelele fabricate manual. De aici incolo, procesul de productie este cel traditional. Inelul este turnat din aur, apoi finisat manual, cu grija si atentie la detalii, de bijutierul nostru cu zeci de ani de experienta.

Pentru a realiza o bijuterie frumoasa, este nevoie de materiale de cea mai buna calitate. De aceea, atat aurul, cat si diamantele, provind din surse de incredere, testate de-a lungul timpului.

Diamantele

Diamantele provin direct de la cele mai importante centre de taiere si de slefuire din lume: Anverp, SUA, Dubai. De aceea, suntem in masura sa-ti oferim cele mai bune preturi pentru diamantele certificate GIA. Fiecare diamant central este insotit de un certificat recunoscut international. Majoritatea diamantelor au numarul certificatului inscriptionat cu laserul pe centura. Inscriptia este vizibila la microscopul care mareste de 40 de ori, si astfel poti verifica faptul ca ai primit exact diamantul pe care l-ai comandat.

Aurul

Pentru a obtine aurul de 18 karate din bijuteriile create de noi, pornim intotdeauna de la aur fin de 24 de karate, pe care-l aliem cu cele mai calitative aliaje disponibile pe piata, fabricate in Germania. Astfel putem garanta intotdeauna puritatea si culoarea aurului rezultat.

Cumparand un inel de la noi, primesti mai mult decat o bijuterie: primesti un inel unic, creat special pentru tine.