DIAMAG: Garantia produselor

Garantia produselor

Fiecare diamant de la DIAMAG este certificat de GIA (Gemological Institute of America), una dintre cele mai respectate institutii din industria diamantelor. DIAMAG va ofera garantia ca datele inscrise pe certificat sunt conforme cu realitatea.

O bijuterie de la Diamag este un obiect de valoare, menit sa dureze foarte mult timp. De aceea, oferim garantie 5 ani de zile, cu posibilitate de extindere, pentru orice produs cumparat de la noi.

Ce acopera garantia?

  • Redimensionari, ori de cate ori este nevoie.
  • Lustruirea si curatarea profesionala a bijuteriei si replacare cu rodiu, in cazul bijuteriilor din aur alb. In urma acestui procedeu, bijuteria va arata din nou ca in ziua in care ai cumparat-o.

Reparatiile si ajustarile sunt gratuite in perioada de 5 ani, cat dureaza garantia. Totusi, produsele care au fost modificate de un alt atelier sau bijutier sau care au fost deteriorate din cauza pastrarii sau purtarii defectuoase ies din garantie. In cazul bijuteriilor cu diamante mici, de exemplu inele de logodna cu diamante montate pe laterala, se poate intampla foarte rar sa cada o pietricica. Nu este nicio problema, o vom inlocui gratuit. Nu ne asumam insa raspunderea pentru pierderea diamantelor centrale. Sistemele de prindere pentru diamantele centrale folosite de noi sunt foarte sigure, si daca inelul nu a fost lovit, este aproape imposibil ca piatra centrala sa iasa de acolo. Daca simtiti ca ati lovit inelul, verificati daca montura nu a fost afectata. Daca observati ca se misca piatra, veniti cu inelul la service.

Pentru a beneficia de aceste servicii gratuite, luati legatura cu un consultant DIAMAG, sunand la 0741 342 624 (DIA MAG), sau trimitand un email la adresa contact@diamag.ro. Consultantul iti va furniza toate detaliile urmatorilor pasi.