DIAMAG: Inel de logodna R81
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R81 · 3.300 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R81

Pret: 3.300 lei
Livrare: 09.01.2024

Alege Diamantul

Diamante naturale incluse:
· Carataj: 0,22 ct. total
· Culoare: F-G
· Claritate: SI1-SI2

Acest inel de logodna spectaculos din aur alb de 18K are 2 diamante laterale cu forma clasica de bagheta, care incadreaza perfect diamantul central si il pun in valoare. Baghetele laterale au o stralucire mai temperata, cedand atentia principala pietrei centrale. Pentru pastrarea unor proportii ideale, recomandam ca acest inel sa fie comandat cu diamante de peste 0.40 carate. Tot pentru pastrarea proportiilor, inelul trebuie adaptat pentru diamante mai mari de 1 carat (trebuie montate baghete mai mari). In acest caz, veti primi o oferta personalizata. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile