DIAMAG: Inel de logodna R45
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R45 · 1.800 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R45

Pret: 1.800 lei
Livrare: 09.01.2024

Alege Diamantul

Acest model elegant realizat din aur alb de 18K exceleaza prin punerea in valoare a diamantului, deoarece piatra centrala este montata pe gherute si primeste lumina necesara pentru a fi amplificata stralucirea sa naturala. In acelasi timp, acest inel de logodna detine o montura joasa care ofera un confort sporit la purtare. Modelul se poate configura cu urmatoarele forme de diamante: rotund, princess, oval, cushion si emerald. Conceput intr-o forma fluida cu margini elegante, bine finisate, acest inel va fi o alegere excelenta pentru inelul de logodna. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile