DIAMAG: Inel de logodna R59
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R59 · 2.000 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R59

Pret: 2.000 lei
Livrare: 09.01.2024

Alege Diamantul

Acest model din aur galben de 18K imbina perfect design-ul unui inel de logodna clasic si un inel modern, rafinat si subtil. Liniile curbe care formeaza sina acestui inel de logodnacu diamant, pun foarte bine in valoare piatra pretioasa si zona centrala a inelului. Caseta inalta cu 4 gherute, maximizeaza stralucirea diamantului central. Inelul poate fi personalizat cu orice diamant de pe site, indiferent de forma sau dimensiune. Va recomandam insa alegerea unui diamant rotund, oval, marquise, para sau inimioara deoarece inelul arata cel mai bine cand piatra are forme rotunjite. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile