DIAMAG: Inel de logodna R64
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R64 · 4.200 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R64

Pret: 4.200 lei
Livrare: 09.01.2024

Alege Diamantul

Diamante naturale incluse:
· Carataj: 0,35 ct. total
· Culoare: F-G
· Claritate: SI1-SI2

Acesta este un model elegant si clasic de inel de logodna din aur galben de 18K cu diamante laterale. Pietrele de pe sina formeaza un sir continuu de stralucire, mai ales atunci cand inelul este privit in lumina. Caseta cu 6 gherute maximizeaza stralucirea naturala a diamantului central datorita liniilor fine din care este alcatuita, lasand lumina sa ajunga usor la piatra. Darorita faptului ca acest inel este mai lat, recomandam sa fie configurat cu o piatra centrala mai mare de 0.40 carate. Pentru diamante centrale mai mici, recomandam modelul similar R90. Acest inel de logodna este alegerea perfecta pentru femeile care apreciaza rafinamentul si eleganta. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile