DIAMAG: Inel de logodna R73
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R73 · 2.899 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R73

Pret: 2.899 lei
Livrare: 06.10.2023
Planifica din timp si iti rasplatim rabdarea. Adauga produsul in cos ca sa vezi cele mai bune preturi.

Alege Diamantul

Diamante naturale incluse:
· Carataj: 0,20 ct. total
· Culoare: F-G
· Claritate: SI1-SI2

Acest model din aur alb de 18K imbina perfect caracteristicile unui inel de logodna clasic, atemporal cu cele ale unui inel modern, rafinat si spectaculos. Pietrele laterale ies in evidenta deoarece ocupa cea mai mare parte din latimea sinei, aceasta devenind foarte putin vizibila, oferind un aspect elegant. Lateralele sinei se ingusteaza subtil inspre diamantul central, punandu-l in evidenta. Caseta cu 6 gherute este formata din linii delicate ce lasa lumina sa ajunga la piatra centrala, maximizandu-i in acelasi timp dimensiunea si stralucirea. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile