DIAMAG: Inel de logodna R89
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R89 · 2.399 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R89

Pret: 2.399 lei
Livrare: 06.10.2023
Planifica din timp si iti rasplatim rabdarea. Adauga produsul in cos ca sa vezi cele mai bune preturi.

Alege Diamantul

Diamante naturale incluse:
· Carataj: 0,12 ct. total
· Culoare: F-G
· Claritate: SI1-SI2

Adaugati eleganta si gratie stilului dumneavoastra cu acest inel romantic cu diamante naturale. Acest inel de logodna confectionat din aur alb de 18K are un design modern si extravagant ce exprima eleganta si rafinament. Cele 3 pietricele dispuse de o parte si de alta a diamantului central creeaza iluzia unei singure pietre mari, de forma triunghiulara sau para ce intensifica stralucirea naturala a diamantelor. Modul ingenios in care sunt dipuse diamantele laterale fac din acest model unul spectaculos potrivit femeilor care isi doresc sa iasa in evidenta. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile