DIAMAG: Inel de logodna R93
Creeaza-ti inelul
Creeaza-ti inelul
1
Model
R93 · 1.999 lei

schimba
2
3
Inel complet

Inel de logodna R93

Pret: 1.999 lei
Livrare: 06.10.2023
Planifica din timp si iti rasplatim rabdarea. Adauga produsul in cos ca sa vezi cele mai bune preturi.

Alege Diamantul

Acest inel elegant de logodna din aur alb de 18K ofera un design aparte, piatra centrala fiind punctul focal. Gherutele care tin diamantul sunt formate din continuarea sinei inelului. Astfel, diamantul primeste maximum de lumina intensificandu-se stralucirea radianta a acestuia iar inelul pastreaza un aspect aerisit. Poate fi configurat cu diamant rotund, princess, oval, cushion sau emerald. Montura inelului ofera o fluiditate eleganta iar sinele prelungite intr-o forma fluida cu margini delicate, bine finisate, fac din acest model o alegere excelenta pentru inelul de logodna. ...mai mult

Inelul este prezentat cu un briliant rotund de 0,50 ct. si are marimea 50.
Modelul ales poate fi configurat atasand orice alt diamant de pe site, alegand forma, culoare, claritate sau dimensiune.
Dupa configurare, ne vom ocupa personal de proiectarea si prelucrarea inelului de logodna, astfel incat acesta sa aiba marimea perfecta si sa arate asa cum ai visat, simtind ca a fost creat special pentru tine.
Redimensionari, refinisari si curatari incluse in garantia de 5 ani ori de cate ori este necesar fara costuri suplimentare.
...mai putin

Impreuna cu inelul de logodna primesti:
Certificat GIA
Cutiuta gratuita
Redimensionare gratuita
Livrare gratuita
5 ani garantie
Returnare in 30 de zile