DIAMAG: Opiniile clientilor

Opiniile clientilor

Eu sunt beneficiara serviciilor dvs. Logodnicul meu a cumparat un inel superb de la dvs, exact asa cum imi doream, cu o piatra foarte frumos lucrata. Din cate am auzit de la el, a colaborat foarte bine cu dvs. A vrut neaparat sa achizitioneze un inel in conditii sigure, care sa fie insotit de certificat. Credeti-ma pe cuvant, e genul de om care se informeaza temeinic inainte de a face o alegere, mai ales una asa de importanta. In concluzie, rezultatul scontat a fost realizat, toata lumea e multumita si sper sa mai colaboram in viitor. Acum scrie logodnicul! Colaborarea cu voi a fost foarte buna, e bine ca am avut incredere unii in altii, iar pretul practicat de magazinele din Bucuresti m-a facut sa caut alternative. Mult succes in continuare!

Remus & logodnica, Bucuresti


Mi-am facut o parere foarte buna, ati dat dovada de promptitudine si profesionalism, comanda a fost onorata la timp, exact cum mi s-a precizat telefonic. Inelul este superb, sunt multumit de calitatea inelului. Ce m-a determinat sa comand online a fost gama variata de diamante, aveam de unde alege, puteam sa aflu informatii amanuntite despre diamante inainte de a ma hotari (informatii pe care nu le poti afla foarte usor dintr-un magazin clasic), pretul acceptabil. Va multumesc si o sa recomand si altor persoane.

Ciprian, Cluj


In afara de o mica intarziere la livrare, pot sa spun ca totul a fost ok. Site-ul este ft bine facut - cred ca dupa modelul celor de afara :) - am vizitat unul ft asemanator. Ce ati putea imbunatati - o gama de inele mai larga: sunt acele inele cu soclu pt piatra si cu pietricele mai mici incorporate. Preturile acestor inele se apropie de cele pe care le oferiti dvs. Altfel, va recomand potentialilor clienti. Succes!

Nicu, Cluj


Sunt multumit de calitatea produsului si de serviciile acordate. M-am decis sa comand inelul online deoarece in magazinele locale provenienta si calitatea inelelor era indoielnica.

Mihai, Craiova


Dupa cum va spuneam si la telefon, initial am avut temeri vis-a-vis de a comanda online un obiect de asemenea valoare materiala si emotionala :-) Dar se pare ca temerile nu au fost justificate din moment ce totul a decurs foarte bine si sunt(em) foarte multumiti de ceea ce am primit ! Va multumesc si cu siguranta va voi recomanda si altora care vor sa faca asemenea achizitii. La Multi Ani !

Daniel, Cluj