DIAMAG: Povestea noastra

Povestea noastra

In anul 2009, Dan Ghinea, fondatorul Diamag, cauta un inel de logodna cu un diamant veritabil, stralucitor precum iubirea pentru viitoarea lui sotie. Dupa ce s-a documentat atent online, a realizat ce isi dorea cu adevarat: un diamant cu trasaturi exceptionale, atestate de un certificat recunoscut international.

A cautat cu entuziasm inelul de logodna potrivit in magazinele de bijuterii, insa a descoperit ca oferta era redusa: nu a gasit niciun diamant de calitatea cautata, iar cele mai multe magazine nu ofereau un certificat de autenticitate credibil. Asadar, a hotarat sa aduca diamantul din afara tarii si sa confectioneze inelul la un bijutier local. Intr-un moment de inspiratie, s-a gandit ca probabil sunt si alti oameni pentru care oferta de inele de logodna cu diamant din Romania nu este suficienta.

Asa a aparut Diamag. Oferim inele de logodna cu diamant, atestate international. Suntem fericiti sa facem asta de peste 14 ani. Va multumim pentru incredere. Acum, peste 10.000 de logodne stralucesc impreuna cu inelele noastre.