DIAMAG: Povestea noastra

Povestea noastra

Acum 10 ani, Dan, membru fondator al Diamag, cauta inelul perfect de logodna pentru a-si surprinde viitoarea sotie. In urma unei documentari online, a ajuns la concluzia ca isi doreste un diamant cu caracteristici perfecte, care sa fie atestate de un certificat international.

A cautat cu entuziasm inelul de logodna potrivit in magazinele de bijuterii din Romania, insa a descoperit destul de repede ca oferta prezentata acolo era redusa: nu a gasit niciun diamant de calitatea cautata, iar cele mai multe magazine nu ofereau un certificat de autenticitate credibil. Asadar, a hotarat sa aduca diamantul din afara tarii si sa confectioneze inelul la un bijutier local. Intr-un moment de inspiratie, s-a gandit ca probabil sunt si alti oameni pentru care oferta de inele de logodna cu diamant din Romania nu este suficienta.

Asa a aparut Diamag, din dorinta de a le oferi celor din jur posibilitatea de a alege in siguranta inelul de logodna perfect pentru jumatatea lor. De atunci am cercetat si am imbunatatit constant calitatea bijuteriilor, iar acum ne putem mandri ca inelele noastre sunt printre cele mai frumoase din lume. De 10 ani am produs mii de inele de logodna si am invatat sa ii ajutam cat mai eficient pe clientii nostri in alegerea inelului de logodna potrivit.