DIAMAG: Returnarea produselor

Returnarea produselor

Anularea comenzilor si politica de retur

Dorinta noastra este ca dumneavoastra sa fiti absolut multumit de bijuteria pe care ati achizitionat-o si sa va bucurati din plin de ea. Daca in 30 de zile de la primirea comenzii nu sunteti complet satisfacut, puteti sa o returnati, si veti primi inapoi toti banii, sau sa o inlocuiti. Daca doriti sa returnati un produs sau sa anulati o comanda, pur si simplu sunati un consultant la numarul de telefon 0741 342 624 (DIA MAG) sau trimiteti un email la adresa contact@diamag.ro, pentru a primi un cod de autorizare si instructiuni detaliate.

Observatii importante:

  • Returnati toate ambalajele originale, in special certificatul diamantului, in caz contrar, nu veti putea returna produsul.
  • Sunati inainte de a returna produse: orice pachete neautorizate, impachetate gresit sau neasigurate vor fi trimise la expeditor.

Odata ce produsul returnat de dumneavoatra este acceptat, vi se vor returna banii in termenul prevazut de lege. Inainte de a va returna banii, produsul va fi revizuit de personalul nostru. Produsele care prezinta semne de purtare, care sunt alterate sau care prezinta orice fel de modificari nu pot fi acceptate pentru returnare.

DIAMAG nu isi asuma raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor in timpul returnarii.